BURSA / GÜRSU - GÜRSU TOKİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

28/11/2018 Dilek İstek Kutuları

Okulumuzda öğrencilerimizin eksiklerini gidermek, öğrencilerimize daha kaliteli bir eğitim ortamı sunmak ve böylece okul ile öğrenciler arasında bağı güçlendirme amacıyla Müdür odasının girişindeki sabit olmak üzere okulumuzun çeşitli yerlerine dilek-istek kutuları yerleştirilmiştir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile okulumuzda yapılan kutlama programına Gürsu Belediye başkanımız Mustafa IŞIK iştirak etmiştir. Belediye başkanımız 24 Kasım öğretmenler günü anısına bütün öğretmenlerimiz adına Elif İLİKLERDEN hocamıza tablo hediye etmiştir.

Abdullah YILDIZ Konferansı

İlahiyatçı Yazar Abdullah YILDIZ tarafından okulumuz öğrencilerine konferans salonumuzda "Haydi Namaza" başlıklı bir konferans verilmiştir. Öğrencilerimizin ilgiyle takip ettiği konferans sonunda Abdullah YILDIZ hocamız öğrencilerle hem sohbet etmiş hem de öğrencilerimizin kitaplarını imzalamıştır.

Abdullah YILDIZ kimdir?

1954 yılında Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Ayşehoca köyünde doğdu. İlkokulu köyünde okudu. Adana İmam Hatip Lisesi’ni 1973 yılında bitirdi. Aynı yıl girdiği Konya Selçuk Eğitim Enstitüsü’nden 1976’da mezun oldu. 1980’den itibaren çeşitli eğitim kurumlarında toplam 23 yıl öğretmenlik yaptı. 2006’da bir grup yazar arkadaşı ile birlikte kuruluşuna öncülük ettiği Namaz Gönüllüleri Platformu’nun halen devam eden çalışmaları, bütün Türkiye ve Avrupa’da binlerce insanın namazla buluşmasına ve namaz bilinci kazanmasına zemin hazırladı.

22/11/2018 Diş Fırcası /Macunu Dağıtımı

22 Kasım 2018 tarihinde diş sağlığının önemine dikkat çekmek için okul müdürümüz Mahmut ORDULU tarafından ortaokul öğrencilerimize diş fırçası ve diş macunu dağıtılmıştır.

okul resimleri

May

Okul Futsal Takımı

Şbt

Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu ile ilgili seminer okulumuz çok amaçlı salonda  verildi.

May

Gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. yıl dönümünü en içten duygularımla kutlar, başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anarım.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın milletçe haklı gurur ve mutluluğunu yaşadığımız bu özel günde; vatan ve millet uğruna büyük fedakarlıklar göstererek bizlere bağımsız ve özgür bir ülke bırakan başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e bütün şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize şükranlarımı sunar, Atatürk’ün büyük güven duyduğu gençlerimize ülkemizin kalkınması ve ilerlemesi için yapmış oldukları çalışmalarda üstün başarılar dilerim.