BURSA / GÜRSU - GÜRSU TOKİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

May

Okul Futsal Takımı

Şbt

Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu ile ilgili seminer okulumuz çok amaçlı salonda  verildi.

May

Gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. yıl dönümünü en içten duygularımla kutlar, başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anarım.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın milletçe haklı gurur ve mutluluğunu yaşadığımız bu özel günde; vatan ve millet uğruna büyük fedakarlıklar göstererek bizlere bağımsız ve özgür bir ülke bırakan başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e bütün şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize şükranlarımı sunar, Atatürk’ün büyük güven duyduğu gençlerimize ülkemizin kalkınması ve ilerlemesi için yapmış oldukları çalışmalarda üstün başarılar dilerim.

2016-2017 eğitim öğretim yılının birinci dönemi bugün sona eridi.

Yarıyıl tatilinin ardından ikinci kanaat dönemi için ders zili 6 Şubat´ta çalacak

2016-2017 eğitim öğretim yılı 9 Haziran´da sona erecek.

Öte yandan 2017-2018 eğitim öğretim yılı ise 18 Eylül 2017 Pazartesi günü başlayacak.