BURSA / GÜRSU - Gürsu Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Gençlik Haftası münasebetiyle okulumuzda torba yarışı, halka atma yarışması, mendil kapmaca oyunları oynandı.

Yaz Kampı

23.05.2023 Salı günü Gürsu Gençlik Merkezi tarafından Yaz Kampı programlarının tanıtımı yapıldı. 12-25 yaş aralığında olan öğrencilerin katılabileceği Gençlik Kamplarının Deniz kampı ve Deniz Kampı alternatiflerinin olduğu anlatıldı. Kabul ve müracaat şartları ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Kamp süresinin yol  hariç 5 gün olduğu ve eğlenme, gezme, yeni yerleri keşfetme ve ilgili şehri tanıma turları gibi birçok etkinliğin olduğu belirtilerek öğrenci teşviki yapıldı.

May

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Bünyamin ÇETİN öncülüğünde öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından online yayınlanan edebiyat dergimiz ÇINARÖNÜ Mayıs'23 sayısı yayınlandı.